Zwolle-coach Jans baalt na gelijkspel: "Mysterieus"

30 november 2013, 22:34

Opnieuw slaagde PEC Zwolle er zaterdag niet in om een wedstrijd te winnen. Voor eigen publiek tegen RKC Waalwijk kwam de ploeg niet verder dan 1-1. In totaal heeft PEC Zwolle nu slechts één van zijn laatste elf competitiewedstrijden gewonnen en coach Ron Jans baalt daar flink van.

Op de website van zijn club geeft Jans aan dat het gelijkspel tegen RKC Waalwijk, wat hem betreft, 'zonde' is. "We speelden heel goed voor rust, dat was prachtig om te zien. We scoorden te weinig. Zeker Benson had moeten scoren." PEC Zwolle kwam vlak voor rust op 1-0, maar na de pauze kwamen de bezoekers via Aurélien Joachim op gelijke hoogte. Daarna slaagde de thuisploeg er niet meer in om het goede voetbal van de eerste helft op de mat te leggen. "Mysterieus hoe we na de 1-1 ineens speelden", mijmert Jans, die spits Boris Rasevic als invaller liet debuteren. "We probeerden nog wat om te zetten met Rasevic erbij, maar ook dat lukte niet."

Ondanks het puntenverlies tegen RKC en de magere reeks van de laatste weken, staat PEC Zwolle nog wel op een alleszins prima zevende plaats in de Eredivisie. Het staat nog boven topclubs Feyenoord en PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen