Liverpool verliest voor de eerste keer van Hull City

1 december 2013, 16:58   Bijgewerkt: 1 december 2013, 17:21

De thuiswedstrijd van Hull City tegen Liverpool stond voornamelijk in het teken van de protesten van Hull-supporters rondom de naamsverandering die clubeigenaar Assem Allam wil doorvoeren, maar na een knappe 3-1 zege kon het accent worden gelegd op de eerste zege van Hull City op Liverpool ooit. Een fikse klap voor Liverpool, dat dit weekend ook al Daniel Sturridge voor twee maanden zag wegvallen.

Nadt de perikelen rondom de uitspraken van clubeigenaar Allam de gemoederen bezig hielden, kwam het accent op voetbal te liggen toen Jake Livermore de thuisploeg op voorsprong schoot, weliswaar door een van richting veranderd schot. Heel lang kon Hull hier niet van genieten, aangezien Steven Gerrard de stand gelijk wist te trikken vanuit een vrije trap. Er werd voorgedaan alsof Luis Suárez de vrije trap zou nemen, maar Gerrard wist te doelman te verrassen met een snel en hard schot in de lange hoek.

In de tweede helft gaf Liverpool niet thuis. David Meyler bracht Hull twintig minuten voor tijd verdiend op voorsprong, alvorens een eigen doelpunt van Martin Skrtel de marge verdubbelde. Tom Huddlestone leek het doelpunt te maken, maar Skrtel kreeg de treffer op zijn naam. Hierdoor moet Huddlestone zijn bezoek aan de kapper nog even uitstellen. Om kankeronderzoek te ondersteunen gaat de middenvelder pas naar de kapper als hij gescoord heeft. Dit leek hij te doen, wat de nodige reacties teweeg bracht, maar hij moet dus nog langer wachten.

Het gat tussen Liverpool en Arsenal is na zondag vergroot tot zeven punten. Chelsea, dat evenveel punten heeft als Liverpool, komt later op zondag in actie tegen Southampton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen