Meulensteen: "Fulham moet transfermarkt op"

2 december 2013, 08:41

René Meulensteen denkt te weten wat Fulham nodig heeft om dit seizoen het hoofd boven water te houden in de Premier League: nieuwe spelers. De nieuwe hoofdcoach, die de taken van de ontslagen Martin Jol overneemt, benadrukt in gesprek met de BBC dat zijn club komende maand de transfermarkt op moet.

"Iedereen moet zich realiseren dat het nodig is om te investeren", zegt de oud-veldtrainer van Manchester United. Fulham verloor zaterdag met 3-0 van concurrent West Ham United en staat onder de degradatiestreep. "We moeten kijken hoe we de selectie kunnen versterken, zodat we in de Premier League kunnen blijven."

Meulensteen trad een maand geleden in dienst bij Fulham. Hij ging aanvankelijk naast Jol werken, maar volgt hem nu dus op als hoofdcoach. Dat scenario was volgens Meulensteen niet besproken toen hij in dienst kwam, benadrukt hij. "Mensen mogen denken wat ze willen, maar het was niet mijn intentie om de boel over te nemen. Ik ging naar Fulham om naast Martin Jol te werken, we wilden Fulham een volgende stap laten zetten. Ik heb, na zijn ontslag, een lang gesprek met hem gehad. Er zijn geen hard feelings, we kennen elkaar al 25 jaar."

Meulensteen zit woensdag, tegen Tottenham Hotspur, voor het eerst als hoofdcoach op de bank.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen