Tevreden Chadli: "Kom alleen nog wat adem tekort"

2 december 2013, 13:12

Na een, mede door blessures, moeizame eerste periode in Londen, lijkt Nacer Chadli zijn draai te vinden bij Tottenham Hotspur. De oud-speler van AGOVV en FC Twente mocht in de topper tegen Manchester United (2-2) in de basis beginnen. Hij kijkt in Het Nieuwsblad tevreden terug op zijn optreden.

"Ik ben tevreden over mijn wedstrijd, ik kom alleen nog wat adem tekort om altijd mee naar voren te trekken. Het is normaal dat ik in mijn eerste competitieduel in maanden nog geen honderd procent haal", zegt Chadli, die de afgelopen maanden van de ene blessure in de andere rolde. "In het begin van het seizoen had ik een blessure aan mijn adductoren en toen ik daarvan hersteld was, raakte ik geblesseerd aan mijn hamstrings."

Team- en landgenoot Jan Vertonghen is blij dat Chadli weer fit is. "Ik geniet ervan met Nacer voor mij te spelen. Ik kan met hem praten en hij is ongelofelijk taakbewust. Er zijn veel spelers die alibi verdedigen, maar hun maats uiteindelijk in de shit laten. Gelukkig zijn die er bij ons niet en Nacer is zo zeker niet", zegt de oud-Ajacied.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen