Knie maakt einde aan bijzondere reeks Westermann

6 december 2013, 09:58

Een speler die een wedstrijd wegens een blessure moet laten schieten. Dat is, in de voetbalwereld, amper nieuws te noemen. In het geval van Heiko Westermann is dat echter wel degelijk opzienbarend. Het is namelijk voor het eerst sinds 3,5 jaar dat de 30-jarige verdediger geveld is door fysieke problemen.

Sinds Westermann in de zomer van 2010 naar Hamburger SV kwam, was hij niet één keer geblesseerd. Of althans: nooit dusdanig geblesseerd, dat hij een wedstrijd moest missen. Maar dit weekend tegen FC Augsburg is het dan zo ver: de Duitser moet door knieklachten toekijken. "Het is jammer dat Heiko met zijn ervaring ontbreekt", zegt Bert van Marwijk, de coach van HSV. "Hij wordt vrijdag onderzocht, hopelijk is het niet ernstig."

Rafael van der Vaart kan mogelijk wel weer meedoen bij Hamburger SV. Hij moest de training van donderdag wegens ziekte missen, maar de verwachting is dat hij vandaag wel weer op het veld kan staan. De spelmaker is volledig hersteld van de enkelblessure die hij opliep in de oefenwedstrijd van Oranje tegen Colombia.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen