Utrecht en Heerenveen melden zich voor Achenteh

10 december 2013, 00:26

Het is allerminst zeker of Rochdi Achenteh na de winterstop nog zal spelen in het IJsseldeltastadion van PEC Zwolle. Het contract van de 25-jarige linksachter is aflopend van aard en Achenteh legde reeds een aanbieding van de Blauwvingers naast zich neer. FC Utrecht en sc Heerenveen zouden zich al gemeld hebben voor de linkspoot.

Achenteh legt aan Voetbal International uit dat hij zich niet kon vinden in het bod dat PEC Zwolle deed en dat hij daarom verder wil kijken: “Ik heb een bod van PEC Zwolle afgeslagen, ik kon me er niet in vinden. De afspraak is nu dat we kijken of er deze winter geïnteresseerde clubs komen.”

Als Achenteh niet verlengt bij PEC, dan zal dat betekenen dat hij komende zomer voor niets de deur uit kan lopen. Om deze reden wil Zwolle wel onderhandelen over de linksachter: “Voor een reëel bedrag mag ik weg. Het zou mooi zijn als Zwolle nog iets aan me zou kunnen verdienen. Zelf heb ik nog niemand gesproken, maar inmiddels hebben FC Utrecht en SC Heerenveen zich bij mijn zaakwaarnemer gemeld”, aldus Achenteh.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen