Emanuelson vraagteken, Pazzini fit voor rentree

10 december 2013, 18:49

Het is nog onzeker of Urby Emanuelson woensdag met AC Milan in de Champions League kan aantreden tegen zijn voormalige werkgever Ajax. De 27-jarige linksback heeft een voetblessure overgehouden aan het duel met Livorno (zaterdag, 2-2). Coach Massimiliano Allegri heeft de Nederlander wel in zijn selectie opgenomen.

Alessandro Matri is eveneens een vraagteken, Ignazio Abate, Robinho, Valter Birsa, Matias Silvestre en Marco Amelia zijn er in elk geval niet bij namens AC Milan. Daartegenover staat de terugkeer van Giampaolo Pazzini. De 29-jarige aanvaller werd in de zomer geopereerd aan zijn knie, waardoor hij dit seizoen nog geen minuut in actie kon komen voor i Rossoneri. Tegen Ajax behoort hij weer tot de selectie, Nigel de Jong zit daar ook bij.

AC Milan heeft tegen Ajax aan een punt genoeg om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League. Een nederlaag voor de gevallen topclub, momenteel niet meer dan een middenmoter in de Serie A, heeft echter fatale gevolgen. Dan rest voor AC Milan een vervolg in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen