El Shaarawy mist Roma en Inter door voetblessure

13 december 2013, 12:18

AC Milan moet het wederom een tijdje stellen zonder aanvaller Stephan El Shaarawy. De Italiaans international liep gedurende het duel met Ajax van woensdag  (0-0) opnieuw een blessure op aan zijn linkervoet, die er eerder in het seizoen al voor zorgde dat hij lang uit de roulatie zou zijn.

El Shaarawy verliet het veld tegen Ajax al na 24 minuten. Hoewel de wissel werd ingeleid door de rode kaart van Riccardo Montolivo, gaf Milan-coach Massimiliano Allegri na afloop van de wedstrijd aan dat El Shaarawy anders ook gewisseld moest worden, vanwege de blessure.

De aanvaller werd in het ziekenhuis onderworpen aan onderzoek, dat zou uitwijzen dat Il Faraone kampt met ontsteking op de plek waar eerder een breuk zat. Milan stelt dat El Shaarawy twee tot drie weken zoet zal zijn met deze ontsteking, waardoor de aanvaller voor de winterstop niet meer in actie zal komen voor de Rossoneri. El Shaarawy zal de belangrijke wedstrijden tegen AS Roma (16 december) en Internazionale (22 december) aan zich voorbij moeten laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen