Uiterst kritische Van Raaij: "Het is om te huilen"

13 december 2013, 13:38

Dat de recente prestaties van PSV niet goed zijn, dat ziet iedereen. Voormalig PSV-voorzitter Harry van Raaij stelt dat het er wel heel erg aan toe is met de Eindhovense club. "Het is in- en intriest. Het is om te huilen. Het lijkt iedere keer erger te worden. Ik moet nog maar zien waar dit eindigt", zegt Van Raaij tegen de NOS.

PSV staat niet alleen op de teleurstellende tiende plaats in de competitie, maar het werd ook al uitgeschakeld in de strijd om de KNVB Beker. Per slot van rekening ging de equipe van trainer Phillip Cocu in eigen huis met 0-1 onderuit tegen het nietige Chornomorets, waardoor overwintering in de Europa League ook teveel gevraagd was. "PSV heeft verloren van een tegenstander van Jupiler League-niveau. Op dit moment is PSV dus ook van eerste divisie-niveau", stelt een uiterst kritische Van Raaij.

Hier laat de oud-voorzitter het nog niet eens bij. "Er is duidelijk niet genoeg kwaliteit. Ik heb niet de indruk dat het scoutingsapparaat goed functioneert, anders had dit nooit kunnen gebeuren. Ik weet ook niet of Tiny Sanders en Marcel Brands in staat zijn het tij te keren. Ik loop nog vaak genoeg rond bij de club om te constateren dat het vertrouwen van sponsors en supporters in de leiding dagelijks afneemt."

Volgens Van Raaij is het einde nog niet nabij. Een noodzet zou volgens de oud-voorzitter niet helpen: "Dit los je niet op met één of twee nieuwe spelers. Ik ben bovendien geen voorstander van aankopen in de winterstop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen