Catania en Hellas Verona bloedeloos gelijk op Sicilië

14 december 2013, 22:38

Speelronde zestien in de Serie A is begonnen met een doelpuntloos gelijkspel. Catania en Hellas Verona hielden elkaar zaterdag op Sicilië in een weinig enerverend duel op 0-0. De thuisclub werd daarmee tekort gedaan, aangezien deze het meeste aandrong.

Waar Catania - vorig seizoen nog achtste in de Serie A - teleurstellend onderaan staat, draait het gepromoveerde Hellas Verona keurig mee in de subtop. Maar buiten Verona lijkt Hellas een heel andere ploeg dan in het eigen Stadio Marc'Antonio Bentegodi. Zeven van de acht thuisduels werden in winst omgezet, alleen van uitgerekend aartsrivaal Chievo Verona werd voor eigen publiek verloren.

Slechts vier van de (tot zaterdag) 25 punten werden buitenshuis gepakt en dus was het geen verrassing dat Hellas Verona op Sicilië het mindere van het spel had. Catania drong het meeste aan, maar speelde in een te laag tempo om dat in de score uit te drukken. De beste kansen waren wel voor de Sicilianen, maar scoren deden ze niet. Net als Hellas Verona, dat op de counter loerde en wel vrede leek te hebben met de 0-0.

Hellas Verona staat met 26 punten keurig zesde in de Italiaanse competitie. Catania komt door de remise op tien punten, maar blijft daarmee hekkensluiter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen