Pellegrini looft middenveld en ziet Aguëro uitvallen

15 december 2013, 11:01

Manchester City wist zaterdagmiddag een verbluffende 6-3 zege te boeken op lijstaanvoerder Arsenal. City-manager Manuel Pellegrini was na afloop van het duel lyrisch over zijn spelers, maar moet het in de kerstperiode wellicht stellen zonder Sergio Agüero.

De Argentijnse aanvaller, die The Citizens zaterdag op een 1-0 voorsprong wist te brengen tegen Arsenal, moest na vijftig minuten vervangen worden vanwege een kuitblessure: “Hij zal onderzocht worden door de dokter. Ik weet niet hoe ernstig de problemen met zijn kuit zijn en hoeveel weken hij uit de roulatie zal zijn”, zo stelt Pellegrini na afloop van de 6-3 zege.

De manager van City spreekt niets dan lof over zijn middenvelders: “Yaya Touré, Samir Nasri en David Silva speelden uitermate goed. Het is erg moeilijk om tegen ons middenveld te spelen. De aanvallers kunnen veel doelpunten maken, met zulke spelers achter ze”, aldus de Chileense oefenmeester, die lovend is over het spel van middenvelder Fernandinho, die twee keer scoorde tegen Arsenal: “Het is een typische Braziliaanse middenvelder. Hij is zeer sterk in balbezit, heeft loopvermogen en drang naar voren.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen