Luijckx vol onbegrip: "We komen mentaal tekort"

15 december 2013, 14:00

Roda JC Kerkrade bevindt zich in een moeilijke periode. In Nijmegen was NEC zaterdagavond met 4-3 te sterk voor de ploeg van trainer Ruud Brood, waardoor de ploeg uit Kerkrade nog maar drie punten boven de hekkensluiter staat.

Roda-verdediger Kees Luijckx snapte niets van het optreden van de Limburgers. "We komen mentaal tekort. Dat kan niet in deze fase van de competitie”, zei Luijckx na afloop van het duel tegen het Limburgse L1. "Bij de 1-2 na rust is er nog niets aan de hand, maar daarna werden we overlopen. NEC had nog meer doelpunten kunnen maken", aldus de verdediger, die wedstrijd als 'rampzalig en dramatisch' omschreef.

Na 45 minuten spelen stond er nog een 0-2 voorsprong voor Roda op het scorebord. Dat de Limburgers het zo makkelijk weggaven kan Luijckx niet begrijpen: "In dit soort wedstrijden tegen een degradatiekandidaat mag dat gewoon niet. NEC beseft dat wel. Dat besef was er niet bij ons. Dat moet er na vandaag wel zijn. Als je hier van weg kijkt dan ga je het niet redden", weet de verdediger.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen