Martino laat Neymar al naar Brazilië vertrekken

18 december 2013, 09:35

Voor Neymar zit het voetbaljaar 2013 er op. De Braziliaanse aanvaller speelde dinsdag tegen Cartagena zijn laatste wedstrijd van dit jaar. Omdat hij het duel van komend weekend tegen Getafe, de laatste van Barça dit kalenderjaar, wegens een schorsing moet missen, heeft hij al vakantie gekregen van coach Gerardo Martino.

"Neymar reist donderdag naar Brazilië", laat Martino weten op de website van FC Barcelona. Volgens de coach is Neymar toe aan wat extra vakantie. "Hij heeft maandenlang praktisch geen rust gehad en kan deze extra vakantiedagen dus wel gebruiken. Hij heeft zich de afgelopen maanden uitstekend aangepast aan deze club, kent zijn rol en is zeer geliefd hier."

Neymar moet zich op 2 januari weer melden bij Barça, drie dagen later staat de eerste competitiewedstrijd van 2014 al op het programma. De 21-jarige Braziliaan kwam afgelopen zomer over van Santos en was met name de afgelopen weken goed op dreef. In de Champions League-wedstrijd tegen Celtic (6-1) scoorde hij drie keer en ook in de bekerwedstrijd derdeklasser Cartagena (3-0) pikte hij dinsdag weer zijn doelpuntje mee.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen