Nieuwe domper Spurs, United regelmatig langs Stoke

18 december 2013, 22:49

Tottenham Hotspur heeft woensdagavond de halve finale van de League Cup niet kunnen bereiken, doordat het op White Hart Lane laat onderuit ging tegen stadsgenoot West Ham United: 1-2. Zodoende verloren de Spurs de eerste wedstrijd zonder de ontslagen manager André Villas-Boas. Manchester United slaagde er wel in om door te dringen tot de halve finale, door met 0-2 te winnen bij Stoke City.

Met een terugkerende Emmanuel Adebayor zag het er lange tijd goed uit voor Tottenham. De international van Togo luisterde zijn rentree bij de Spurs na ruim een uur spelen op met een treffer. Er leek weinig aan de hand voor de Spurs, waar Timothy Sherwood de coaching voor zijn rekening nam. Matthew Jarvis en Modibo Maïga zorgden echter voor een krankzinnige slotfase, door West Ham een 1-2 voorsprong te bezorgen. De paniek sloeg toe bij de Spurs, waardoor West Ham de zege over de streep wist te trekken. Maïga was nog dicht bij zijn tweede van de avond, maar hij trof het houtwerk.

United kwam negentig minuten lang niet in de problemen in het Britannia Stadion van Stoke. De ploeg van manager David Moyes bleef, zonder de geblesseerde Robin van Persie en Wayne Rooney, gemakkelijk overeind tegen The Potters, waar Erik Pieters en Oussama Assaidi in de basisformatie begonnen. Ashley Young en Patrice Evra zorgden ervoor dat United redelijk gemakkelijk zou doorstomen naar de halve finale.

United en West Ham worden in de halve eindstrijd vergezeld door Manchester City en Sunderland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen