Jans: "Ook wij krijgen vast kansen tegen Feyenoord"

20 december 2013, 23:20

PEC Zwolle kan in competitieverband wel een opsteker gebruiken, aangezien het slechts één van de afgelopen dertien duels wist te winnen. Zaterdag (20.45 uur) staat de pittige uitwedstrijd tegen Feyenoord op het programma. PEC Zwolle-coach Ron Jans is niet bang voor Feyenoord en denkt dat zijn ploeg de nodige kansen zal krijgen in de Kuip.

Feyenoord won vorige week met 1-0 van FC Groningen, maar de Groningers waren absoluut niet kansloos, beseft ook Jans, die denkt dat dit ook voor PEC Zwolle het geval zal zijn: "Vorige week kreeg Groningen kansen tegen Feyenoord. Die krijgen wij vast ook."

Jans hoopt dat zijn ploeg gevaarlijk kan zijn in de omschakeling: "Wij maakten dinsdag tegen Excelsior een perfect counterdoelpunt, de 0-3 van Giovanni Hiwat. Als we dat soort aanvallen kunnen laten zien, hebben we kans om een resultaat te halen", aldus de coach van PEC Zwolle tegen de Stentor.

Bij de Blauwvingers keren Mateusz Klich en Mustafa Saymak terug in de selectie. Het tweetal moest het bekerduel met Excelsior (1-4) van afgelopen dinsdag nog laten schieten. Ook Diederik Boer en Bram van Polen, die midweeks uit voorzorg werden gewisseld, zijn inzetbaar. Tenslotte hoopte Jans dat Guyon Fernandez fit genoeg zou zijn om op de reservebank plaats te nemen, maar dit is niet het geval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen