Prachtige vrije trap Hadouir beslist 'Avondje NAC'

21 december 2013, 22:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Anouar Hadouir heeft NAC Breda langs Cambuur Leeuwarden geschoten. In de stromende regen kon het publiek maar op weinig echte kansen rekenen. Pas in de 74e minuut liet Hadouir zijn supporters juichen via een vrije trap. De wedstrijd eindigde daarmee in 1-0.

De laatste wedstrijd voor de winterstop was er één waar de nodige spanning op stond. NAC zat al vier wedstrijden zonder zege, terwijl Cambuur nog geen enkele uitwedstrijd had gewonnen. De ploegen stonden zodoende voor een echte zespuntenwedstrijd.

Ook de tweede helft bood voor de toegestroomde supporters weinig spektakel. In de kou kregen zij maar bar weinig kansen voorgeschoteld. Tot de 74 minuut. Toen NAC Breda een vrije trap kreeg, op 22 meter van het doel af. Anouar Hadouir speelde tot dan toe een vrij onopvallende wedstrijd, maar nam plaats achter de bal. Met zijn rechterbeen krulde hij de bal prachtig in de verre hoek. Zijn wonderschone treffer betekende de beslissing van het duel. NAC kan door haar broodnodige overwinning met een goed gevoel de winterstop in.