'PEC bijna rond met Griekse aanvaller Karagounis'

23 december 2013, 08:35

Na een half jaar lijkt PEC Zwolle alsnog een vervanger te halen voor Youness Mokhtar, die eind augustus naar FC Twente ging. De ploeg is bijna rond met de Griekse jeugdinternational Thanasis Karagounis, meldt De Stentor. De club zou al in verregaande onderhandeling zijn met Atromitos, de huidige ploeg van Karagounis.

De 22-jarige Karagounis is een rechtsbenige vleugelspeler en scoorde dit seizoen in de Europa League tegen AZ. Zijn contract bij Atromitos loopt komende zomer af, waardoor Zwolle een kleine transfersom moet betalen als het hem al in de winter binnen wil halen. Naar verluidt staat de Griekse aanvaller, die binnenkort medisch gekeurd wordt in Zwolle, ook in de belangstelling van Werder Bremen, Birmingham City en Wigan Athletic.

PEC Zwolle kan wat vers bloed wel gebruiken, want de ploeg is de laatste maanden ver afgezakt in de Eredivisie. Sinds 24 augustus won de ploeg van coach Ron Jans nog maar één competitiewedstrijd. Eind augustus was Zwolle nog koploper in de Eredivisie, inmiddels staat het slechts een paar punten boven de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen