Yaya Touré: "Barcelona is bang voor City

26 december 2013, 11:26

Yaya Touré is ervan overtuigd dat hij zijn oude club FC Barcelona pijn kan doen. Zijn ploeg Manchester City werd aan de Catalanen gekoppeld bij de loting voor de achtste finales van de Champions League.

"Ik heb direct na de Champions League-loting contact gehad met een oud-ploeggenoot van Barcelona", aldus Touré tegenover Sky Sports. "Hij was flink telerugesteld door de loting. In het verleden waren ze er van overtuigd dat ze iedereen konden verslaan. Maar nu zijn ze bang voor ons. We scoren veel en gaan vol op de aanval. Het gaat lastig voor ze worden."

Voor het zover is hoopt Touré ook in de Premier League hoge ogen te gooien. Daarvoor moeten de Citizens op tweede kerstdag eerst zien af te rekenen met koploper Liverpool. De ploeg uit Manchester heeft tot nu toe elke thuiswedstrijd in de Premier League gewonnen en zal een antwoord moeten vinden op de ongekende scoringsdrift van Luis Suarez. "Suarez is op dit moment één van de beste spelers in de wereld", aldus Touré, die zelf ook al negen keer wist te scoren. "Maar wij kunnen de beste ploegen in ons eigen stadion verslaan door goed voetbal te spelen en te scoren. Wij zijn voor niemand bang."

Bij Liverpool staat ook Yaya's broer Kolo Touré onder contract.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen