Rodgers hekelt scheidsrechter na verloren topper

27 december 2013, 07:30   Bijgewerkt: 26 december 2013, 23:20

Liverpool verloor donderdag, Boxing Day, de kraker tegen Manchester City met 2-1. Brendan Rodgers, manager van The Reds, plaatste na afloop zijn vraagtekens bij de arbitrage. De oefenmeester vond dat Lee Mason en diens assistenten een aantal vreemde beslissingen namen.

Voor rust werd een doelpunt van Raheem Sterling onterecht afgekeurd wegens buitenspel en in de tweede helft claimde Liverpool tot twee keer toe een strafschop, na overtredingen op Luis Suarez. "Tja, waar zal ik beginnen?", haalde Rodgers na afloop zijn schouders op bij SkySports. "Volgens mij was geen enkele beslissing in ons voordeel. Over dat buitenspeldoelpunt, Sterling stond ruim niet buitenspel. Dat had je eenvoudig kunnen zien aan de maailijnen. Als je op dit niveau fluit, moet je dat zien. Hier was niets moeilijks aan."

"Daarnaast had Suarez wellicht een penalty verdiend", stelde Rodgers. "Joleon Lescott hing dusdanig aan zijn shirt, dat Suarez niet kon koppen. Hopelijk hebben we de volgende keer geen 'Manchester-scheidsrechter' in een duel met een team uit die stad."

Rodgers nam zijn eigen spelers niets kwalijk. "Ik ben heel trots op hen. Ze waren mijn inziens geweldig, terwijl ze niet eens werden geholpen door de arbitrage. Ik wil niet dat het laatste de prestatie van mijn team overschaduwt. Normaal praat ik nooit over scheidsrechters, maar op dit moment vind ik dat ik mijn spelers moet beschermen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen