Wenger denkt Ramsey voorlopig kwijt te zijn

27 december 2013, 10:28

Arsenal-manager Arsene Wenger gaat er vanuit dat hij de komende wedstrijden niet over Aaron Ramsey kan beschikken. De middenvelder uit Wales liep donderdag, tijdens het duel op Boxing Day tegen West Ham United, een spierblessure in zijn dijbeen op. Hij moest het veld na 65 minuten verlaten.

"Het ziet er niet goed uit", zegt Wenger over de blessure van Ramsey. "De komende wedstrijden speelt hij niet. Hoe lang hij precies uitgeschakeld is, kan ik nog niet zeggen. Dat wordt de komende dagen duidelijk."

De blessure van Ramsey is een flinke tegenvaller voor Arsenal, want de jonge middenvelder is dit seizoen één van de uitblinkers in het team van coach Wenger. Hij scoorde al dertien keer en mede dankzij hem staat Arsenal nu aan kop van de Premier League. De volgende wedstrijd van Arsenal is zondag, tegen Newcastle United. Op nieuwjaarsdag staat vervolgens een competitieduel tegen Cardiff City op het programma, drie dagen later gevolgd door een FA Cup-wedstrijd tegen Tottenham. In al deze duels zal Ramsey ontbreken.

Tegenover de blessure van Ramsey staat voor Arsenal de terugkeer van Lukas Podolski. De Duitser maakte tegen West Ham zijn rentree, nadat een blessure hem sinds eind augustus aan de kant gehouden had. Podolski kwam tegen West Ham in het veld voor de geblesseerde Ramsey en pikte direct zijn doelpuntje mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen