Engelse bond bekijkt uitlatingen Rodgers

27 december 2013, 13:38

De verloren topper tegen Manchester City (2-1) krijgt voor Liverpool-manager Brendan Rodgers mogelijk nog een staartje. De coach uitte na de wedstrijd op Boxing Day forse kritiek op scheidsrechter Lee Mason en de Engelse voetbalbond (FA) is naar aanleiding daarvan een onderzoek gestart.

"Volgens mij was geen enkele beslissing in ons voordeel", zei Rodgers na afloop van het duel bij Sky Sports. Zo werd een doelpunt van Raheem Sterling onterecht afgekeurd wegens buitenspel en claimde Liverpool twee keer een strafschop, maar liet Mason beide keren doorspelen. Rodgers wees er op dat Mason uit Bolton komt, dat vlakbij Manchester ligt. "Hopelijk hebben we de volgende keer geen 'Manchester-scheidsrechter' in een duel met een team uit die stad", bromde de boze coach.

De Engelse voetbalbond gaat nu bekijken of de uitlatingen van Rodgers op het randje zijn, of erover. Mocht de bond concluderen dat Rodgers de integriteit van de scheidsrechter in twijfel getrokken heeft, dan kan de coach een straf tegemoet zien. De verwachting is dat de FA volgende week met een oordeel komt.

Door de nederlaag tegen Man City is Liverpool de koppositie in de Premier League kwijt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen