Eriksen blij met eerste goal in Premier League

27 december 2013, 14:09

Hij heeft er een tijdje op moeten wachten, maar vlak voor de jaarwisseling heeft Christian Eriksen dan eindelijk zijn eerste doelpunt in de Premier League gemaakt. Tegen West Bromwich Albion trof de Deense spelmaker donderdag doel met een fraaie vrije trap. Genoeg voor de winst was het niet, het werd 1-1.

Eriksen opende met zijn vrije trap de score, vlak daarna kwam West Brom langszij. "Ik ben heel blij met mijn eerste doelpunt in de Premier League, maar het was toch een stuk mooier geweest als we de wedstrijd hadden gewonnen", zegt de oud-Ajacied op de officiële website van Tottenham Hotspur. "West Bromwich Albion kwam voor een punt en hield heel veel spelers achter de bal. Voor ons was het moeilijk om door de verdediging te komen. We kregen wel wat kansen, maar op bepaalde momenten misten we net een beetje geluk."

Door de remise raakt Tottenham verder achterop bij de top van de Premier League. Eriksen: "We hebben alles gegeven en moeten op deze manier verder gaan, hopelijk kan ik vaker mijn doelpuntje meepikken."

Zijn treffer tegen West Bromwich Albion was niet Eriksens eerste doelpunt voor Tottenham Hotspur. In september was de middenvelder al trefzeker in de Europa League-wedstrijd tegen het Noorse Tromso.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen