Teams uit Manchester boeken moeizame zege

28 december 2013, 17:58

Manchester City blijft onverslaanbaar in het eigen Etihad Stadium. De ploeg van coach Manuel Pellegrini won zaterdag ook van Crystal Palace, waardoor het thuis nog altijd zonder puntenverlies is dit Premier League-seizoen. Makkelijk ging het echter niet: 1-0. Manchester United zegevierde op visite bij Norwich City eveneens moeizaam: 0-1.

In zijn negen voorgaande thuisduels maakte Manchester City maar liefst 37 doelpunten, gemiddeld ruim vier per wedstrijd. Crystal Palace was niet van plan zich te laten afslachten, waardoor er lang weinig te genieten viel in Manchester. Uiteindelijk brak Edin Dzeko in de 66ste minuut de ban. De Bosniër scoorde op aangeven van Jesus Navas en maakte daarmee het verschil.

Manchester City neemt door de overwinning de koppositie over van Arsenal. De Londenaren komen zondag echter nog in actie. Ze gaan dan op bezoek bij subtopper Newcastle United. Het team van Tim Krul en Vurnon Anita begon als nummer zes aan het speelweekend, maar zakte een plaats omdat Manchester United drie punten pakte bij Norwich City (0-1).

Dat kwam echter niet tot uiting in de score; elf minuten na de pauze was het wel raak voor Manchester United. Danny Welbeck kreeg de bal via Javier Hernandez mee in de kluts, omspeelde doelman John Ruddy en tekende vervolgens voor de 0-1. Daarna was het beste er wel af bij Norwich City, waardoor de drie punten meegingen naar Manchester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen