Huddlestone geknipt bij pak slaag Meulensteen

28 december 2013, 18:32

René Meulensteen heeft met Fulham het voetbaljaar 2013 in mineur afgesloten. De Londense club kreeg zaterdag in de uitwedstrijd tegen Hull City met 6-0 op de broek, terwijl het bij rust nog 0-0 stond. Tom Huddlestone was na afloop de meest besproken man.

Huddlestone, afgelopen zomer overgenomen van Tottenham Hotspur, had al 2,5 jaar niet meer gescoord in de Engelse Premier League. En dat merkte vooral zijn kapper. Huddlestone had namelijk beloofd zijn haren niet meer te laten knippen zo lang hij droog blijft staan. Het gevolg: een flinke haardos.

In de 67ste minuut viel dan eindelijk het voor Huddlestone verlossende doelpunt. De middenvelder was trefzeker met een fraaie uithaal (4-0), rende meteen naar de zijkant van het veld, alwaar een collega een schaar in het bos haar zette. Zeven minuten later was het bijna weer raak voor Huddlestone, maar dit maal spatte zijn afstandsknal uiteen op de lat. In de rebound was Matty Fryatt wel trefzeker (5-0). Ahmed El Mohamady, Robert Koren en George Boyd hadden de score eerder al op 3-0 gebracht. Koren tekende in de 84ste minuut voor het slotakkoord (6-0).

Bij Fulham was Maarten Stekelenburg afwezig vanwege een blessure. De Londenaren staan met zestien punten onder de rode streep. Hull City staat veilig in de middenmoot. Dat geldt ook voor Aston Villa en Swansea City. Die teams hielden elkaar in Birmingham op 1-1. Gabriel Agbonlahor zette Aston Villa in de zevende minuut op voorsprong, voormalig Roda JC-speler Roland Lamah maakte een klein half uur later gelijk.

Jonathan De Guzman en Dwight Tiendalli hadden een basisplaats bij Swansea City, Michel Vorm is nog altijd geblesseerd. Aan de kant van Aston Villa zit Ron Vlaar eveneens in de lappenmand. Leandro Bacuna verscheen wel aan de aftrap. De oud-speler van FC Groningen werd in de zeventigste minuut afgelost door Karim El Ahmadi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen