Arsenal begint als koploper aan het nieuwe jaar

Ger
29 december 2013, 16:28

Arsenal sluit het kalenderjaar af als koploper van de Premier League. De formatie van manager Arsene Wenger pakte in de uitwedstrijd tegen Newcastle United drie punten. Een doelpunt van Olivier Giroud was voldoende voor de winst.

Voor Arsenal betekende het de tweede opeenvolgende overwinning. Donderdag was het bezoek aan West Ham United op een 1-3 zege afgesloten. In Newcastle hielden de Londenaren het bij één treffer. In de 65e minuut bleef doelman Tim Krul het antwoord schuldig op een inzet van Giroud. De Fransman verlengde een vrije trap van Theo Walcott trefzeker met het hoofd. Door de winst neemt Arsenal de koppositie over van Manchester City. Het verschil tussen de twee grootmachten is slechts één punt.

In de schaduw van de titelkandidaten blijft Everton uitstekend presteren. De club uit Liverpool rekende in het laatste competitieduel van 2013 op eigen veld af met Southampton. De van Chelsea gehuurde Romelu Lukaku kroonde zich een kwartier voor het einde tot matchwinner. Everton heeft na negentien wedstrijden vijf punten minder dan koploper Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen