Wenger sluit komst Cabaye uit: "Genoeg middenvelders"

29 december 2013, 18:39

In de wandelgangen werd Yohan Cabaye de laatste weken steeds nadrukkelijker in verband gebracht met Arsenal. De club uit Londen zou de Fransman komende zomer over willen nemen van Newcastle United, maar manager Arsene Wenger van de Gunners verwijst deze geruchten naar het rijk der fabelen.

Na afloop van het competitieduel tussen Newcastle United en Arsenal, dat door de ploeg van Wenger met 0-1 gewonnen werd, was de Franse coach duidelijk over de vermeende interesse in Cabaye. Zijn komst is niet aan de orde, benadrukte Wenger. "Nee, want we hebben genoeg middenvelders. Vandaag ontbraken Mesut Özil en Aaron Ramsey, maar ik kon nog steeds drie uitstekende middenvelders opstellen en had Mikel Arteta op de bank. Dus de noodzaak om een nieuwe middenvelder te halen, is er niet", zegt hij op de clubsite.

De 27-jarige Cabaye staat sinds de zomer van 2011 onder contract bij Newcastle United. Eerder speelde de Franse international jarenlang voor Lille. Zijn contract op St. James' Park loopt tot medio 2016.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen