PEC Zwolle versterkt zich met Griek Karagounis

30 december 2014, 20:00

PEC Zwolle heeft maandag de komst van Thanasis Karagounis afgerond. De 22-jarige Griekse aanvaller tekende een contract tot de zomer van 2016 in het IJsseldelta Stadion, met de optie voor nog een seizoen. Hij is afkomstig van Atromitos, een eersteklasser uit zijn geboorteland.

"We hebben Thanasis de afgelopen maanden uitvoerig bekeken en zien in hem een goede versterking die de concurrentie aan kan gaan. PEC Zwolle is dan ook erg te spreken over zijn komst", vertelt technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle op de clubwebsite.

Karagounis had aan belangstelling niet te klagen. Volgens zijn nieuwe werkgever PEC Zwolle stond de jeugdinternational ook in de belangstelling van clubs uit onder meer de Duitse Bundesliga en het Engelse Championship.

Uiteindelijk koos Karagounis dus voor PEC Zwolle, waarmee hij de tweede winterversterking van de Overijsselse Eredivisieclub is. Eerder werd Denis Mahmudov, topscorer in de zaterdagtopklasse, al weggehaald bij streekgenoot Excelsior '31 uit Rijssen. PEC Zwolle is voorlopig klaar op de transfermarkt. Pas als er een speler vertrekt uit de provinciehoofdstad, zullen de Blauwvingers weer in actie komen, liet Nijkamp zaterdag al weten bij RTV Oost.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen