"Essien zou Chelsea deze winter kunnen verlaten"

31 december 2014, 21:30

Het is nog allerminst zeker of Michael Essien de tweede seizoenshelft nog in het shirt van Chelsea zal spelen. De zaakwaarnemer van Essien sluit een winters vertrek van de Ghanees allesbehalve uit.

Vorig seizoen werd Essien door Chelsea verhuurd aan Real Madrid, waar Chelsea-manager José Mouriho toen aan het roer stond. Dit seizoen speelde Essien echter nog maar drie Premier League-duels voor de Londense club. In de Champions League kwam de Ghanees zelfs nog helemaal niet in actie voor Chelsea. Zaakwaarnemer Fabian Pivetau denkt hierdoor dat een transfer van Essien realistisch is.

“Essien zou Chelsea deze winter kunnen verlaten. Een aantal grote Europese clubs dat in de Champions League speelt is op de hoogte. De situatie kan zomaar veranderen, in de volgende tien dagen”, aldus de voetbalmakelaar tegen het Franse radiostation RMC. De zaakwaarnemer benadrukt dat Essien voor een andere club in actie kan komen in het kampioenenbal, aangezien hij niet op de spelerslijst van Chelsea stond in het prestigieuze toernooi.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen