Ola John positief: "Nieuw jaar, nieuwe kansen"

1 januari 2014, 16:34

Ola John heeft een tegenvallend tweede deel van 2013 achter de rug. In het nieuwe jaar hoopt de 21-jarige Nederlander op beterschap. "Nieuw jaar, nieuwe kansen", zo schrijft de vleugelaanvaller van Benfica op zijn persoonlijke Twitterpagina.

John stapte in de zomer van 2012 van FC Twente over naar Benfica. Na een lastig begin groeide hij vorig seizoen uit tot een vaste waarde bij de topclub uit Lissabon, maar deze jaargang doet coach Jorge Jesus amper een beroep op hem. John kwam niet verder dan vijf duels in de competitie, telkens als invaller. Wel had hij een basisplaats in de Champions League-wedstrijd tegen Olympiakos, maar na de eerste helft bleef hij in de kleedkamer achter.

Naar verluidt is John in beeld bij Ajax. De koploper uit de Eredivisie wil de buitenspeler voor de rest van het seizoen op huurbasis overnemen van Benfica. De runner-up van de afgelopen Europa League-editie twijfelt echter nog en wil het verloop van de transferperiode afwachten. Mocht John wel naar Amsterdam komen, dan moet Ajax een huursom van vier ton betalen. Daarbij moet de club ook een deel van het salaris van de aanvaller voor zijn rekening nemen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen