Roda informeert naar Brouwers, interesse in Donald

2 januari 2014, 08:44

Mitchell Donald, middenvelder van Roda JC Kerkrade, wordt gevolgd door een Spaanse club. Dagblad de Limburger meldt dat Real Valladolid de verrichtingen van de voormalig Ajacied nauwlettend in de gaten houdt. Tevens zou de club uit Kerkrade geïnformeerd hebben naar de toekomstplannen van Roel Brouwers, die nog bij Borussia Mönchengladbach onder contract staat.

Real Valladolid meldde zich reeds voor Donald, bevestigt Leon Vlemmings, de technisch manager van de Limburgse club. “Maar het is nog niet concreet. We gaan zelf binnenkort in gesprek met de spelers met een aflopend contract.” Donald is bezig aan zijn derde seizoen in Kerkrade.

Vlemmings sprak vorige week informeel met Roel Brouwers. De 32-jarige verdediger is een jeugdexponent van Roda, waar hij in 2005 vertrok naar SC Paderborn. “Het was een telefoontje waarin ik puur informatief heb gevraagd hoe zijn situatie is, meer niet”, geeft Vlemmings aan. “Je moet je met het oog op de toekomst altijd informeren. Het is niet vreemd dat je dan navraag doet bij een jongen die kind is van de club, al jaren op een hoog niveau uitkomt en speelt in een linie die we willen versterken."

Brouwers, die sinds 2007 al bij Gladbach speelt, heeft geduld, aangezien hij in januari eerst om tafel zal gaan met zijn huidige werkgever. “Het gesprek met Roda ging over komend seizoen. Maar ik wil eerst weten wat de plannen van Gladbach met mij zijn. En als de club verder met me wil, moet ik me afvragen hoe ik daar zelf in sta. Ik heb de eerste seizoenshelft nauwelijks gespeeld, de vraag is of het zin heeft zo verder te gaan. Ik vind het mooi dat Roda me eventueel terug wil, het is toch de club waar ik jaren heb rondgelopen", stelt Brouwers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen