Wenger vindt Solskjaer zeer geschikt voor Cardiff

2 januari 2014, 13:54

Arsenal-manager Arsene Wenger is ervan overtuigd dat Ole Gunnar Solskjaer over de juiste kwaliteiten beschikt om Cardiff City te behouden voor de Premier League. De Noorse oud-voetballer, momenteel coach van Molde FK, is dé kandidaat om de ontslagen Malky Mackay op te volgen als manager van Cardiff. Solskjaer was op nieuwjaarsdag al in Londen, om Cardiff aan het werk te zien.

Solskjaer zat naast clubeigenaar Vincent Tan op de tribune van het Emirates Stadium, waar Cardiff met 2-0 verloor van Arsenal, dankzij twee late doelpunten van The Gunners. De gesprekken tussen Solksjaer, Molde en Cardiff zijn nog gaande, maar een transfer lijkt een kwestie van tijd, volgens bronnen van Sky. Als het aan Wenger ligt, dan is Solskjaer in ieder geval een zeer geschikte kandidaat.

“Ik heb hem voor de wedstrijd ontmoet en de spelers van Cardiff speelden alsof ze wisten dat hij op de tribunes zat”, zei Wenger. “Cardiff beschikt over de ingrediënten die nodig zijn om in de Premier League te blijven. Ze hebben wat meer scorend vermogen nodig. Als Solskjaer zijn inzicht als voetballer kan overbrengen, dan kunnen ze zich hierin verbeteren”, aldus Wenger, die zeer positief is over de Noor: “Hij heeft al ervaring als manager. Hij was een intelligente speler en is gewoon een intelligent persoon. Dat zal hem helpen om succesvol te zijn.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen