Van Beukering: "Als ik dit wist, had ik wel ingegrepen"

3 januari 2014, 08:46

Jhon van Beukering zegt niets te maken te hebben met de hennepkwekerij die onlangs gevonden werd in één van zijn huizen in de omgeving van Arnhem. De oud-speler van onder meer Vitesse, NEC en Feyenoord had de woning verhuurd en was niet op de hoogte van de hennepteelt, zegt hij bij Omroep Gelderland.

"Ik had als eigenaar van dat pand beter moeten controleren. Als ik dit wist, had ik natuurlijk wel ingegrepen. Maar je kunt toch ook niet alles in de gaten houden. Nu ben ik als verdachte aangewezen, terwijl ik vooral iemand wilde helpen die in geldnood zat", zegt Van Beukering, die meerdere huizen bezit, bij de regionale omroep.

De kwekerij werd in december opgerold en het onderzoek van justitie loopt nog. Van Beukering (30) heeft een advocaat in de arm genomen en vindt het vervelend dat de zaak nu 'op straat' ligt. "Blijkbaar is mijn naam interessant om zo'n verhaal in de media te gooien. Het is heel makkelijk naar iemand te wijzen. Voor je het weet, ben je al veroordeeld. Ik weet nu niet wat er verder gaat gebeuren. Misschien moet ik een keer voorkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen