Aanwinst Borven meldt zich bij FC Twente

3 januari 2014, 09:50

FC Twente heeft Torgeir Borven, zijn nieuwe spits, definitief binnen. De Noorse aanvaller meldde zich vrijdag in Enschede voor zijn eerste training, meldt de club via de officiële kanalen. Borven komt over van het Noorse Valerenga IF, dat naar verluidt een transfersom van zo'n 550.000 euro ontvangt.

De bedoeling is dat Borven het komende half jaar bij Jong FC Twente de gelegenheid krijgt om te wennen aan de club, zodat hij in het seizoen 2014/2015 volwaardig lid van de A-selectie kan worden. "Met Torgeir kunnen we opnieuw een talentvolle speler aan onze selectie toevoegen, een speler waarin wij doorgroeimogelijkheden zien. Torgeir is een vaardige speler die zich in de Noorse competitie goed heeft laten zien en nu de stap wil maken naar een grotere competitie. Bij FC Twente bieden wij hem deze kans. We zijn tevreden over onze huidige aanvallers, maar je wilt altijd je selectie op peil houden en brengen", zei coach Michel Jansen onlangs al.

Borven kan niet alleen in de spits, maar ook op het middenveld uit de voeten. De jonge Scandinaviër heeft met FC Twente overeenstemming bereikt over een contract voor 4,5 jaar, tot de zomer van 2018.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen