Feyenoord neemt per direct afscheid van Cissé

3 januari 2014, 17:34   Bijgewerkt: 3 januari 2014, 18:54

Het zat er al een behoorlijke tijd aan te komen, maar de wegen van Feyenoord en aanvaller Sekou Cissé scheiden per direct. De Rotterdamse club en de 28-jarige Ivoriaan zijn tot een overeenkomst gekomen aangaande de ontbinding van het contract. Dit heeft Feyenoord vrijdag bevestigt op de officiële website van de club.

De Ivoriaan kwam de gelederen van Feyenoord in 2009 versterken, nadat hij jarenlang voor Roda JC Kerkrade speelde. Cissé speelde 59 competitiewedstrijden voor Feyenoord, waarin hij veertien maal trefzeker was. Het aantal wedstrijden van Cissé is dit seizoen nogal gering: het thuisduel met FC Twente was het enige duel waarin de aanvaller in actie kwam. Zodoende was de situatie van Cissé bij Feyenoord uitzichtloos. Bovendien was het contract van de aanvaller aflopend van aard.

Het dienstverband van Cissé bij Feyenoord is nooit een succes geweest. Veelvuldig blessureleed speelde de aanvaller parten. Verhalen rondom het feit dat Cissé te kleine schoenen zou dragen hielden de gemoederen een paar seizoenen geleden bezig, maar de aanvaller weerlegde deze uitspraken zelf.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen