Martens en Gudmundsson na dit seizoen weg bij AZ

3 januari 2014, 20:41

Maarten Martens en Johann Berg Gudmundsson hebben een aflopend contract bij AZ en zullen deze niet verlengen zo meldt de NOS. Zowel Martens als Gudmundsson heeft aangegeven meer heil te zien in het aangaan van een nieuwe uitdaging. AZ legt zich neer bij de beslissing van het tweetal en zal geen poging doen om de spelers van gedachte te laten veranderen.

Martens kwam de gelederen van AZ in 2006 versterken, nadat het jeugdproduct van Anderlecht twee seizoenen voor RKC Waalwijk speelde. De aanvallende middenvelder werd de afgelopen jaren geteisterd door blessureleed. Gudmundsson is bezig aan zijn vijfde seizoen in Alkmaar. De international van IJsland kwam dit seizoen al evenveel tot scoren als in zijn eerste vier seizoenen bij AZ (zes keer).

Of coach Dick Advocaat volgend seizoen nog aan het roer zal staan, werd op de nieuwjaarsreceptie van de Alkmaarders nog niet duidelijk gemaakt. Technisch directeur Earnest Stewart zei er wel het een en ander over: "Hij heeft niet gezegd dat hij niet verder wilde. Da's ook een teken. We gaan op het trainingskamp in Spanje met elkaar om de tafel zitten en dan zien we wel wat eruit komt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen