Oldham-coach Johnson: "Suarez is een straatrat"

Jw
4 januari 2014, 10:54

De FA Cup zorgt altijd voor mooie affiches in Engeland. Zo neemt het in vorm verkerende Liverpool het zondag op tegen Oldham Athletic, een club uit de League One. Trainer Lee Johnson nam het ooit op tegen sterspeler Luis Suarez en noemt de oud-Ajacied met de positieve bedoelingen een 'straatrat'.

Johnson, die sinds vorig jaar trainer is van Oldham, nam het in 2009 als speler van Bristol City op tegen Suarez. De aanvaller speelde toen nog voor Ajax, maar Johnson was direct overtuigd van de kwaliteiten van de Uruguayaan. "Ik zie hem als een soort straatrat. Hij is vlijmscherp en tegelijk verschrikkelijk, maar dat bedoel ik op de meest positieve manier, want hij is een echte winnaar. Suarez heeft de wil om elke dag beter te zijn dan de dag ervoor", aldus Johnson tegenover The Mirror.

"Ik speelde met Bristol City tegen Suarez en ik faalde, want hij scoorde. Ik weet nog dat ik me afvroeg: 'wie is deze speler in vredesnaam?'. Hij was toen nog niet zo bekend als nu. Ik probeerde hem te stoppen, maar dat is bij hem zo moeilijk. Sommige spelers zijn gewoon te goed", aldus Johnson.

Ajax won destijds met 4-0 van Bristol City. Zondag mag Johnson met Oldham proberen revanche te halen op Suarez. Dat is redelijk ondenkbaar gezien de vorm van Suarez. De spits van Liverpool is momenteel topscorer in de Premier League met twintig doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen