Bayern denkt na over nieuw contract voor Mandzukic

Ger
5 januari 2014, 00:05   Bijgewerkt: 4 januari 2014, 22:43

Bayern Müchen maakte zaterdag bekend Robert Lewandowski na dit seizoen transfervrij over te nemen van Borussia Dortmund. De Pool is voorbestemd om in de voorhoede van de Duitse recordkampioen de positie van Mario Mandzukic te gaan overnemen. Toch wil Bayern de Kroaat niet kwijt.

De 27-jarige Mandzukic heeft twee seizoenen bij Bayern achter de rug. Zijn contract in de Alianz Arena loopt nog door tot medio 2016. "We zijn zeer tevreden over Mario. Hij heeft een belangrijke bijdrage gehad in onze successen van de afgelopen jaren", zegt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge. "Hij is een fantastische speler, die bij Bayern een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt."

Van een afscheid is volgens Rummenigge dan ook geen sprake. Sterker nog, als het aan Bayern ligt gaat Mandzukic zijn verblijf bij Bayern zelfs verlengen. "We hebben zijn zaakwaarnemer laten weten dat we zullen nadenken over een tussentijdse contractverlenging. Een vertrek van Mario is in ieder geval niet aan de orde", besluit Rummenigge.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen