Pellegrini blijft vertrouwen op Jovetic

5 januari 2014, 14:53

Manuel Pellegrini hoopt dat Stevan Jovetic in de tweede helft van het seizoen wat vaker in actie kan komen. Tot nu toe heeft de Montenegrijn nog weinig laten zien in het shirt van Manchester City en komt hij nauwelijks aan spelen toe.

Jovetic heeft veel last gehad van blessures en pijntjes. Pellegrini heeft voorlopig nog vertrouwen in Jovetic, maar hij vindt wel dat de aanvaller moet laten zien dat hij graag wil spelen. “We hopen dat het gewoon pech was en dat hij in het tweede gedeelte van het seizoen laat zien dat hij belangrijk is”, vertelde Pellegrini. Het is lastig om dat goed in te schatten met Jovetic. Ik geloof een speler normaal gesproken en als hij zegt dat hij een spierprobleem heeft, dat heeft hij dat. Misschien kom ik er aan het eind van het seizoen op terug, maar nu vertrouw ik Jovetic”, aldus Pellegrini.

Jovetic zou volgens diverse Engelse media zijn draai niet kunnen vinden in Manchester. Vorige zomer kwam hij over van Fiorentina en verschillende Italiaanse clubs zouden hem willen huren van Manchester City. De Engelsen zouden daar geen behoefte aan hebben en hopen dat de Montenegrijn toch nog gaat presteren.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen