Martens in zomer voor twee seizoenen naar PAOK

6 januari 2014, 10:40   Bijgewerkt: 6 januari 2014, 11:49

Het Griekse PAOK Saloniki maakt maandagochtend melding van de komst van Maarten Martens. De aanvallende middenvelder gaf reeds aan zijn aflopende contract bij AZ niet te verlengen en zal vanaf komende zomer voor twee seizoenen onder contract staan bij PAOK, de club van coach Huub Stevens. Dit meldt de Griekse club via haar officiële website.

De 29-jarige Martens, die het seizoen gewoon in Alkmaar zal afmaken, zal vanaf juli tot de zomer van 2016 onder contract zal staan bij PAOK. De club van Stevens wou de Belg aanvankelijk in de winter overnemen, maar AZ kon zich niet vinden in het bod van de huidige nummer twee van de Griekse competitie. Het is niet uitgesloten dat PAOK alsnog probeert om Martens in de winter los te weken. De middenvelder zal bij PAOK overigens samenwerken met Hedwiges Maduro, die zich eerder al meldde in Thessaloniki.

De Grieken meldden hun interesse in Martens vorige week al bij AZ. De Belgische middenvelder hunkerde naar een nieuwe uitdaging en gaf aan dat PAOK hier bij uitstek geschikt voor is: “Voor mij is dat zeker een serieuze optie. Daarom heb ik gesproken met mensen van PAOK. Want als je erover wilt nadenken, moet je wel weten hoe de situatie daar is.”, sprak Martens (29) tegen het Noordhollands Dagblad

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen