Rommedahl toch niet met RKC naar Turkije

6 januari 2014, 12:19

Hoewel het de bedoeling was dat Dennis Rommedahl met de selectie van RKC Waalwijk zou afreizen naar Turkije, blijft hij toch achter in Nederland. De rappe buitenspeler zou op Turkse bodem verder werken aan de revalidatie aan zijn hielblessure, maar zal dit toch in Nederland doen, aangezien hij in Turkije te weinig trainingsarbeid zou kunnen verrichten.

Rommedahl wordt het hele seizoen al geteisterd door de slepende hielblessure. RKC-coach Erwin Koeman kon de gehele eerste seizoenshelft niet beschikken over de Deense vleugelaanvaller. Rommedahl kreeg in Denemarken een injectie voor de vervelende kwetsuur. 

Overigens is RKC nog op zoek naar een nieuwe doelman, die het begin van de tweede seizoenshelft kan meemaken. Sluitpost Nils den Hartog kon vanwege een breuk in het kuit- en scheenbeen een streep zetten door de rest van het seizoen. Ook vaste doelman Jan Seda is nog niet hersteld van zijn enkelkwetsuur. De twee doelmannen die afgereisd zijn naar Turkije zijn Arjan van Dijk en de jonge Ralph Vos.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen