Di Natale (36) zet na seizoen punt achter loopbaan

Ger
6 januari 2014, 20:00

Antonio Di Natale is aan zijn laatste maanden als profvoetballer bezig. De 36-jarige aanvaller hangt zijn kicksen na deze voetbaljaargang aan de wilgen. Hij is bezig aan zijn tiende seizoen bij Udinese.

"De beslissing is genomen; ik heb het besproken met mijn familie en zaakwaarnemer. In juni komt mijn loopbaan tot een einde", zegt Di Natale tegen Sky Sports Italia. De Italiaanse routinier was dit seizoen slechts vier keer trefzeker in de Serie A. Hij baalt dat zijn tegenvallende prestaties de afgelopen maanden veel kritiek kregen. "Het doet pijn, want ik heb voor Udinese vaker gescoord dan dat ik met mijn vrouw uit eten ben geweest. Ik geef om Udinese, deze club voelt voor mij als familie."

Di Natale kwam in totaal 359 keer in actie voor Udinese, waarin hij 182 doelpunten maakte. Trainer Francesco Guidolin is verrast door het besluit van de oud-international. "Ik wist hier niets van. Ik hoop dat hij dit besluit heeft genomen in een vlaag van verstandsverbijstering en dat hij van gedachten zal veranderen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen