Dure Mulenga mag vertrekken bij FC Utrecht

7 januari 2014, 09:57

Jacob Mulenga speelt mogelijk deze maand al voor een andere club. De aanvaller heeft van FC Utrecht te horen gekregen dat hij mag uitzien naar een nieuwe werkgever. “Het is duidelijk dat de club me eigenlijk niet kan betalen”, zegt de Zambiaan tegen RTV Utrecht.

“De trainer heeft gezegd dat hij me wil houden, maar dat de financiële situatie van de club dat niet toelaat”, aldus Mulenga. “Maar of ik ook daadwerkelijk vertrek, weet ik niet.”

Afgelopen zomer leek het er al op dat hij Utrecht zou verlaten. “Waarom dat niet is gebeurd, weet ik niet”, reageert de 29-jarige spits. “Heel veel mensen wilden aan mijn transfer geld verdienen, het was erg verwarrend. Wat er precies mis ging, weet alleen mijn zaakwaarnemer.”

Mulenga ziet zichzelf allerminst als geldwolf. “Als ik veel geld had willen verdienen, was ik allang weggeweest”, zegt de spits, die sinds 2009 bij Utrecht speelt. “Er waren clubs die veel meer geld boden, maar het gaat mij niet alleen om het geld. Ik wil spelen en plezier hebben.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen