Sunderland deelt volgende tik uit aan Man United

7 januari 2014, 22:40

Na de uitschakeling in de FA Cup tegen Swansea City, afgelopen weekend, dreigt ook de League Cup uit te lopen op een teleurstelling voor Manchester United. De regerend landskampioen verloor dinsdag de eerste wedstrijd in de halve finale met 2-1 van Sunderland, de hekkensluiter van de Premier League.

Fataal is de nederlaag tegen Sunderland nog niet voor Manchester United, de ploeg krijgt nog een kans om deze nederlaag weg te poetsen. Over ruim twee weken, op 22 januari, volstaat in de return op Old Trafford een kleine zege op de Premier League-laagvlieger om alsnog de finale van het tweede bekertoernooi van Engeland te halen. Op papier is dat een haalbare opgave, maar in deze fase van het seizoen is weinig meer vanzelfsprekend voor Manchester United. De ploeg is hopeloos uit vorm en de score in het voetbaljaar 2014 is veelzeggend: drie wedstrijden, drie nederlagen.

Tegen hekkensluiter Sunderland verloor Manchester United door een eigen doelpunt en een penalty. De eigen goal werd gemaakt door routinier Ryan Giggs, hij werkte een corner van dichtbij over de doellijn. De strafschop werd gegeven halverwege de tweede helft. Of de strafschop terecht was, is lastig te beoordelen. Zeker is wel dat Tom Cleverley, de 'dader', niet erg snugger het duel inging. Hij gaf de scheidsrechter een reden om te fluiten en dat deed hij, op advies van zijn assistent. Fabio Borini benutte de penalty en zette de thuisploeg daarmee weer op voorsprong, Nemanja Vidic had vlak na rust met een kopbal uit een corner gescoord namens United.

Robin van Persie ontbrak bij Manchester United, Alexander Büttner bleef op de bank. Bij Sunderland, dat in de vorige ronde Chelsea al uitschakelde, kwam voormalig AZ-spits Jozy Altidore na rust als invaller in de ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen