Ibrahimovic leidt PSG naar simpele bekerzege

8 januari 2014, 21:10   Bijgewerkt: 9 januari 2014, 08:55

Paris Saint Germain heeft woensdag de laatste 32 van het Franse bekertoernooi bereikt. De regerend landskampioen rekende op vreemde bodem met 5-2 af met Stade Brest. Zlatan Ibrahimovic was in het Stade Francis Le-Blé met een hattrick in de eerste 45 minuten de grote man.

De Zweed opende in de 9e minuut met de buitenkant van zijn schoen de score op aangeven van oud-Ajacied Maxwell. Thiago Motta verdubbelde na een kwartier de voorsprong van PSG, waarna Ibrahimovic met een intikker en een stift nog voor de rust het vonnis velde over de laagvlieger in de Ligue 1. Tussendoor had Brest nog wel iets teruggedaan via Benoît Lesoimier.

Na rust vonden beide ploegen nog eenmaal het net. Ezequil Lavezzi deed dat aan Parijse zijde, terwijl namens de thuisploeg Jonathan Ayité vlak voor tijd nog een eretreffer mocht maken.

De meeste eer kwam echter toe aan Ibrahimovic, die door trainer Laurent Blanc na een uur spelen naar de kant werd gehaald. De uitblinker werd op een luid applaus getrakteerd van de supporters van beide ploegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen