'Vitesse wil Labyad terug naar Nederland halen'

8 januari 2014, 22:12

Vitesse hoopt zich op korte termijn te versterken met Zakaria Labyad. De 20-jarige Marokkaans international is bij Sporting Lissabon op een zijspoor beland en hoopt zijn loopbaan in Arnhem nieuw leven in te blazen. Volgens VI en Omroep Gelderland zijn Vitesse en Labyad dichtbij een akkoord.

Labyad kwam dit seizoen nog niet in actie voor Sporting omdat hij weigert in te leveren op het topsalaris dat zijn tot 2017 lopende contract hem garandeert. De geboren Utrechter maakte in 2012 met veel bombarie de overstap van PSV naar Sporting, maar werd in de Portugese hoofdstad nooit een onbetwiste basisspeler.

Afgelopen zomer solliciteerde Labyad al naar een rentree in de Eredivisie. Zowel Ajax als PSV stelde echter geen prijs op de diensten van de vleugelaanvaller. Vitesse lijkt een half jaar later wel bereid de jongeling een nieuwe kans te geven.

Labyad zou na Uros Djurdjevic en Bertrand Traoré de derde winterversterking zijn voor de ploeg van trainer Peter Bosz, die zich in de eerste seizoenshelft heeft opgeworpen als de belangrijkste concurrent van koploper en titelverdediger Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen