Messi blij na rentree: "Voel geen enkele pijn meer"

9 januari 2014, 09:32   Bijgewerkt: 9 januari 2014, 10:43

Lionel Messi heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn terugkeer in het elftal van Barcelona. "Ik ben zeer blij", zei de Argentijn, die zijn rentree in stijl wist te maken, door twee keer te scoren.

Toch waren het niet de treffers waar de aanvaller van FC Barcelona het beste gevoel aan over hield. "Ik ben vooral blij, omdat ik geen enkele pijn meer voel", aldus Messi tegen Barca TV. De aanvaller had woensdagavond in een half uur een groot aandeel had in de 4-0 bekerzege op Getafe.

"Ik heb dan ook hard gewerkt om mijn hamstrings te versterken", aldus de Argentijn. "Ik had mezelf wel al op de training getest, maar de eerste minuten in een officiële wedstrijd waren toch een beetje lastig. Het ging echter beter en beter en op het einde voelde ik me goed. Ik kan nu weer aan voetbal denken, alle pijn is weg. Ik ben zeer blij", aldus de opgeluchte Messi, die twee maanden buitenspel stond.

Komende zaterdag staat voor Barcelona de topper tegen Atlético Madrid op het programma, de nummer twee in de competitie en in punten gelijk met de Catalanen. Of Barcelona met Messi aan de aftrap staat, is nog onzeker. "Het idee is om stap voor stap terug te keren", zegt de aanvaller daarover. "Na overleg met de coach en de dokters zien we wel. Het team heeft getoond dat niemand onvervangbaar is."

Messi kijkt uit naar de tweede seizoenshelft. "Ik wil de club zoals altijd helpen om alles te winnen. Dat hoort zo bij deze grote club. Ik herhaal het nog eens: ik wil hier mijn hele carrière blijven", besluit Messi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen