Amerikaan Bradley verkiest Toronto boven PSV

9 januari 2014, 16:54

Michael Bradley vertrekt naar het Amerikaanse Toronto FC en laat PSV links liggen. De Eindhovenaren maakten donderdag bekend belangstelling te hebben voor de Amerikaan, maar de eredivisionist werd in de wachtkamer gezet. Nu blijkt waarom; de 26-jarige middenvelder was in onderhandeling met de Canadese club.

"Michael was er snel uit en de deal was binnen twee dagen rond", zegt zaakwaarnemer Alberto Faccini over zijn pupil, die bij het Italiaanse AS Roma op een zijspoor was beland. "Bij Toronto ligt er een mooie uitdaging op hem te wachten. De club heeft met deze investering een van de grootste van de afgelopen jaren gedaan", aldus de belangenbehartiger tegen Radio Radio.

Bradley kwam dit seizoen weinig in actie en voelde zich genoodzaakt een stap te maken. "Toen Nainggolan naar Roma kwam, raakte alles in een stroomversnelling", verklaart Faccini. "Hij wilde niet wachten tot 31 januari en koos zijn eigen pad en wil tevens het Amerikaanse voetbal helpen groeien." Volgens Sky Sport24 bedraagt de transfersom rond de zeven miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen