NEC'er Vermijl: "Kunnen alleen maar naar boven"

11 januari 2014, 13:17

Hoewel het in de laatste weken van het jaar steeds wat beter ging, is NEC nog altijd hekkensluiter van de Eredivisie. De ploeg begint de tweede seizoenshelft in de wetenschap dat het moet opklimmen, want anders volgt degradatie naar de Jupiler League. Rechtsback Marnick Vermijl is er van overtuigd dat dit gaat lukken.

Vermijl ziet een voordeel in de huidige klassering van zijn ploeg, zegt hij in gesprek met Omroep Gelderland. "We kunnen alleen maar verder naar boven", grapt de 21-jarige Belg. "Probleem is nog wel onze verdedigende taken. We krijgen te veel goals tegen. Daar moet aan gewerkt worden, want scoren doen we altijd."

Vermijl kwam eind augustus naar Nijmegen, toen de ploeg al in de problemen zat. De jonge back is gehuurd van Manchester United en hoewel hij direct een basisplaats veroverde, is hij niet geheel tevreden over zijn spel de afgelopen maanden. "In het begin had ik het moeilijk. Ik kende de spelers niet, maar het begint steeds meer te lopen. We zijn in december redelijk geëindigd. Nu moeten we zorgen dat we snel een paar keer winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen