Sunderland bezorgt Meulensteen pijnlijke middag

11 januari 2014, 18:39   Bijgewerkt: 11 januari 2014, 19:05

Coach René Meulensteen heeft zaterdag met Fulham een dure nederlaag geleden in de Engelse Premier League. De Nederlandse oefenmeester zag zijn team op het eigen Craven Cottage met liefst 1-4 onderuit gaan tegen degradatieconcurrent Sunderland.

Adam Johnson was met drie goals, waarvan één penalty, de grootste beul van Fulham. De Zuid-Koreaan Sung-Yueng Ki was verantwoordelijk voor het andere doelpunt van Sunderland, voorbereid door matchwinner Johnson. Steve Sidwell deed tussendoor nog wel iets terug namens Fulham.

Ondanks het pak slaag staat Fulham nog wel in de veilige zone, maar bij winst had het een ruime marge naar de rode streep genomen. De Londenaren staan met negentien punten op de zestiende plek. West Ham United nestelde zich naast Cardiff City (achttien punten) op plaats zeventien, door de equipe uit Wales in een onderling duel met 0-2 te verslaan. Carlton Cole en Mark Noble maakten het verschil voor West Ham, dat de wedstrijd wel met tien man afsloot. James Tomkins kreeg in de 72ste minuut, bij een 0-1 stand, zijn tweede gele kaart.

Sunderland en Crystal Palace, dat met 2-0 verloor bij Tottenham Hotspur, dragen samen de rode lantaarn. Beide teams hebben zeventien punten, twee minder dan Fulham, waar Maarten Stekelenburg ontbrak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen