Misère Betis duurt voort na nederlaag in 'rood' duel

12 januari 2014, 19:29

Het houdt momenteel niet over voor de supporters van Real Betis. De ploeg van coach Juan Carlos Garrido ging in het eigen Benito Vallamarin met 1-2 onderuit tegen Osasuna, kreeg in de eerste helft al een rode kaart, miste een strafschop en maakte ook nog eens een eigen doelpunt. Het demonstreert de wanhoop bij Betis, dat hekkensluiter blijft, met elf schamele punten uit negentien duels.

De wedstrijd begon meteen slecht voor de thuisploeg. Roberto Torres wist Osasuna al na twee minuten spelen op voorsprong te knikken. Nono haalde voor de theepauze al zijn tweede gele kaart, waardoor het nóg moeilijker zou worden voor Betis. Betis-Verdediger Jordi Figueras passeerde hierna zijn eigen doelman, waardoor het een onmogelijke klus leek te worden voor de club uit Sevilla.

Toch wist de thuisploeg de aansluiting te vinden. Nadat Andrés Fernández namens de bezoekers van het veld werd gestuurd, wist Jorge Molina de 1-2 voor zijn rekening te nemen. Hiervoor had Ruben Castro een strafschop gemist voor Betis. Dit illustreert de onmacht van de ploeg uit de Andalusische hoofdstad, dat een zeer kleurloos seizoen kent en moet vrezen voor degradatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen